Új visszazárható termékek
INNOVATÍV, VISSZAZÁRHATÓ CSOMAGOLÁSBAN, 500G-OS KISZERELÉSBEN MEGJELENTEK AZ ERDÉLYI TERMÉKCSALÁD ÚJ TAGJAI. MEGTALÁLHATÓ KÖZTÜK AZ ADALÉKMENTES, ASZTALI ÉS PÁROLT SÓK, ILLETVE EBBE A CSOMAGOLÁSBA BELEKERÜLT PRÉMIUM TERMÉKEINK KÖZÜL A HIMALÁJA ÉS A TENGERI SÓ IS.
01
Étkezési sók / Alapvető sók
Az alapvető sók, hagyományos 1 kg-os kiszerelésben a legkeresettebb termékek. Csomagolásra kerülnek a közvetlenül bányászott asztali só, a lepárolt vákuum só, és ezek keverékéből készült finom sókeverék, valamint jódos változataik.
02
Étkezési sók / Prémium sók
A hagyományos polietilén csomagolásban megtalálhatóak magasabb beltartalmi értékekkel rendelkező sóink, az adalékmentes erdélyi só, tengeri és himalájai sók.
03
Étkezési sók / Szóródobozos sók
A HÁZTARTÁSOKBAN LEGINKÁBB KÖZKEDVELT SÓKAT PRAKTIKUS, ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ, AKÁR UTAZÁSHOZ IS ALKALMAZHATÓ SZÓRÓDOBOZOS KISZERELÉSEKBE IS CSOMAGOLJUK.
04
Rizs
Cégünk hosszúszemű rizst is forgalmaz „A” és „B” minőségben, valamint előgőzölt rizst is csomagolunk. Minden termék megtalálható 1 kg-os háztartási, 4 és 25-kg-os gasztro kiszerelésekben is.
05
Félkész dobozos rizs
Felgyorsult világunkban egyre fontosabb az időtakarékosság. Ezt könnyíti meg, hogy a rizst konyhakész és gyors verzióban, főzőtasakos kiszerelésben is kínáljuk.
06
Ételízesítő
ÜZEMÜNKBEN FŰSZERKEVERÉKEKET IS GYÁRTUNK. MAGAS MINŐSÉGŰ ZÖLDSÉGEKBŐL, TENGERI SÓVAL KÉSZÜLT ÉTELÍZESÍTŐINK NÉPSZERŰEK A HÁZIASSZONYOK KONYHÁJÁBAN ÉS A VENDÉGLÁTÓIPARI NAGYKONYHÁKBAN EGYARÁNT. A MAI KOR ELVÁRÁSAINAK MEGFELELŐEN SÓMENTES VERZIÓBAN IS ELÉRHETŐEK ÉTELÍZESÍTŐINK.
07
Saját márka referencia
A kereskedelmi láncok saját márkáinak beszállításában is élen járunk, számos hálózati referenciával rendelkezünk: Coop, Reál, Lidl, Metro, Spar.
08
Ipari só
Ipari felhasználók számára kínáljuk nagykiszerelésű termékeinket, az ország bármely területére kiszállítva, akár 1 paletta mennyiségtől.
09
Sajtolt só
Saját gyártású, tégla alakúra préselt só termékeinket kínáljuk elsősorban állattartó partnereink számára, igény szerinti adalékanyagok felhasználásával.
10
Útszóró só
A téli jégmentesítés problémájára ajánljuk ömlesztett és zsákos útszóró só termékeinket, valamint környezetbarát megoldásainkat.
11
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!